ADIJO, BOLEČINE...

Anestezija
brez igle

Napredna orodja in najnovejše tehnologije presaditve las v kliniki svetovno priznanega kirurga Dr. Leventa Acarja.

Da bi postopek čim bolj udoben in brez stresa za stranke, ki se bojijo injekcij, Dr. Acar izvaja lokalno anestezijo brez igel s sistemom Comfort In.

Anestezija brez igel omogoča neposredno injiciranje zdravila proti bolečinam v lasišče brez igle. To se izvaja s pomočjo majhne črpalke z nizkim tlakom. Anestetik pride v neposreden stik s kožo ob vstopu, zato sam omrtviči svojo injekcijo. Ta metoda zagotavlja 70% manj bolečin kot običajna injekcija.

Ali je operacija boleča?

Najpomembnejši cilj operacije presaditve las je obnoviti izgubljene lase in ponovno pridobiti polno, mladostno glavo las. Te estetske pričakovanja so veliki motivatorji naših pacientov. Čeprav se presaditev las izvaja kot kirurški poseg na koži, nove tehnike razvijajočih se tehnologij pomagajo zmanjšati bolečine v veliki meri.

Presaditev las je postopek, ki postaja vse bolj priljubljen. Zato so se tudi metode, uporabljene za operacijo presaditve las, hitro razvijale. V zadnjih letih sta tehnika FUE (izločanje folikularnih enot) in njena nadgradnja, tehnika DHI (neposredna presaditev las), postali preferirani metodi za visokokakovostne presaditve las. Nobena od teh tehnik ne povzroča veliko bolečine, še posebej, ko se uporabljajo safirni kirurški instrumenti, ki zmanjšujejo rezanje.

Pri teh metodah ni šivanja. To je pomemben dejavnik pri preprečevanju bolečin. Treba je tudi vedeti, da, čeprav se to redko zgodi, v nekaterih primerih lahko občutite rahlo bolečino, ko učinek anestezije popusti. Vendar se ta težava lahko reši s pomočjo protibolečinskih zdravil, ki jih priporoči vaš strokovni zdravnik.

Pravilno izvedena presaditev las bi morala med operacijo in med naslednjim procesom celjenja povzročiti minimalno bolečino. Pacienti se ne smejo odpovedovati udobju za novo glavo las. Skoraj v vseh primerih pacienti hitro preidejo nazaj v normalno življenje.

Poleg tega Cosmedica Clinic ponuja prelomno anestezijo brez igel, sistem Comfort In. Pri tej metodi se namesto igle uporablja visokotehnološka tehniko, ki deluje s tlakom. Na ta način se občutek bolečine med anestezijo zmanjša za 70% pri naših pacientih, čeprav mnogi poročajo, da je ta učinek še večji. Ta metoda je izjemno dragocena tudi za tiste paciente, ki se bojijo igel.

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja glede tehnike FUE, presaditve las na splošno in vrhunskih storitev klinike Cosmedica, nas lahko kontaktirate in po želji tudi izkoristite brezplačno svetovanje.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici