FORMULIRANO S STRANI DR. ACARJA

HairPower izdelki

Ponosno vam predstavljamo revolucionarno rešitev za težave z izpadanjem las in spodbujanje rasti novih, gostejših las. Izdelki so oblikovani s strani priznanega kirurga in strokovnjaka za izpadanje las, Dr. Acarja, in predstavljajo vrhunsko kombinacijo aktivnih sestavin, ki so bile dokazano učinkovite pri spodbujanju rasti las in zmanjševanju izpadanja. S širokim naborom izdelkov, ki vključujejo šampone, serume, kompleksne formule in dopolnila, vam Hairpower omogoča, da znova vzljubite svoje lase.

Naj bo vaša pot do zdravih in močnih las popolna z uporabo izdelkov, na katere prisega tudi svetovno znani Ronaldinho. Ne glede na to, ali se borite z izpadanjem las, želite povečati volumen ali izboljšati zdravje lasišča, je Hairpower tukaj, da vam pomaga doseči vaše cilje. Z znanstveno podprtimi izdelki, ki temeljijo na naravnih sestavinah in inovativnih formulah, je Hairpower vaša pot do bolj samozavestnega in prepoznavnega videza.

Prebrskajte našo ponudbo in odkrijte, kako lahko Hairpower spremeni vaš odnos do svojih las. S ponosom vam predstavljamo naše izdelke, njihove koristi in kako vam lahko pomagajo doseči sanjske lase, ki jih boste vedno želeli. Z vami delimo strast do lepih las in verjamemo, da je vsak dan lahko dober lasni dan. Hairpower – za lase, ki izžarevajo moč, zdravje in lepoto.

Paket za spodbujanje rasti las za 4 mesece

S tem kompletom bodo vaši lasje 4 mesece oskrbovani z vsemi potrebnimi vitamini in hranili za zdravo rast.

  • 4x HP šampon proti izpadanju las
  • 2x HP serum proti izpadanju las
  • 2x HP biotin proti izpadanju las
  • 2x HP izvleček palmeta sablje proti izpadanju las
  • 2x HP kompleksna formula proti izpadanju las

Hairpower set proti izpadanju las vsebuje vse, kar potrebujete za nego las pred in po presaditvi las.

Vsebuje negovalno serijo za lasišče in lase, ki vključuje šampon in serum. Šampon in serum vsebujeta blokatorje DHT. Ti preprečujejo, da bi hormon dihidrotestosteron, ki povzroča izpadanje las, napadel občutljive lasne mešičke. Poleg tega so vključene različne vitamini, minerali in druge aktivne sestavine, ki pozitivno vplivajo na lasišče in lase. Poleg tega so vključena prehranska dopolnila, ki vsebujejo najpomembnejše vitamine in minerale ter sestavine, ki spodbujajo rast las in preprečujejo izpadanje. Šokovito izpadanje las po presaditvi las se z uporabo šampona zmanjša ali celo prepreči. Komplet zadostuje za 4 mesece redne uporabe.

Šampon proti
izpadanju las

 

Šampon za lase nasprotuje izpadanju las, neguje lase in lasišče ter spodbuja mirovajoče lasne mešičke k rasti.

Serum proti
izpadanju las

Z močno vsebino bogato z učinkovinami serum proti izpadanju las Hairpower pomaga preprečevati izpadanje las in spodbuja rast novih las. Spodbuja lasne mešičke in podpira naravni proces rasti las.

Set za mezoterapijo

  • 1x serum za mezoterapijo las Hairpower Hair Cocktail
  • 1x dermaroller Hairpower 0,5 mm

HairPower set za mezoterapijo ponuja vrhunsko rešitev za nego lasišča. Njegov dermaroller z dolžino igel 0,5 mm je zasnovan za globoko prodiranje v lasišče, kar spodbuja regeneracijo in povečuje absorpcijo priloženega Meso seruma. Serum, bogat z biotinom, Procapilom, natrijevim DNK, rastlinskimi matičnimi celicami in hialuronsko kislino, neguje lasišče in spodbuja zdravo rast las.

Lasni "koktejl"

Predstavljamo vam hairpower Hair Cocktail, razkošen mezoterapijski serum, zasnovan za obnovitev in pomlajevanje vaših las. Naša napredna formula vsebuje močno mešanico biotina, Procapila, natrijevega DNK, rastlinskih matičnih celic in hialuronske kisline, ki skupaj povečujejo ravni kolagena, spodbujajo rast las ter obnavljajo vlago in sijaj vaših las. Pripravite se, da doživite močnejše, bolj zdrave lase že danes!

Complex Formula

Prehransko dopolnilo hairpower Complex Formula je bilo posebej razvito za zadovoljevanje potreb telesa po presaditvi las ali izpadanju las na splošno.

Vsebuje številne pomembne sestavine, ki pomagajo blokirati hormon dihidrotestosteron, ki povzroča izpadanje las, zagotoviti lasnim mešičkom vitamine in hranila ter okrepiti lase.

Saw Palmetto

Kapsule hairpower izvlečka palmeta sablje z izboljšano formulo so bile posebej razvite za zaščito lasnih mešičkov pred škodljivim hormonom dihidrotestosterona ter za preprečevanje izpadanja las pri moških in ženskah.

Biotin

Tablete hairpower biotina z izboljšano formulo so bile posebej razvite za krepitev lasnih mešičkov in preprečevanje izpadanja las pri moških in ženskah. Podpirajo naravni proces rasti las s spodbujanjem lasnih mešičkov.

Imate vprašanja ali želite oddati naročilo?

Za vsa vprašanja in naročila smo vam na voljo tudi preko tega obrazca.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici