ISTANBUL, TURČIJA

O naši kliniki

S kliniko, akreditirano s strani Mednarodne komisije, zagotavljamo najvišje medicinske standarde.

Presaditev las v Turčiji

Cosmedica je že vrsto let mednarodno vodilna klinika za estetsko kirurgijo. Pod vodstvom izkušenega zdravnika dr. Leventa Acarja, je nastala ena najnaprednejših klinik v Turčiji.

V tej kliniki so že 15 let uspešno zdravili paciente, ki so potrebovali presaditev las, da bi ponovno počutili boljše v svoji koži.

Cosmedica je znana med pacienti iz celega sveta po izvedbi presaditev las v Turčiji, ki potekajo v skladu z najvišjimi medicinskimi standardi. Tudi manekenke in znane osebnosti, kot je britanski TV-zvezdnik Calum Best ali svetovni prvak v nogometu Andreas Brehme, so že zaupali izkušenim rokam dr. Acarja.

Cosmedica, klinika za estetsko kirurgijo, je prejela certifikat Mednarodne komisije za skupno akreditacijo (JCI). Ta prestižni certifikat, ki izpolnjuje najvišje mednarodne medicinske standarde, se doseže le z upoštevanjem najboljših standardov glede opreme, zdravstvene oskrbe in varnosti pacientov. JCI certifikacija predstavlja absolutni zlati standard v svetu estetske medicine.

Cosmedica Clinic je partner bolnišnice Medical Park Hospitals, največje bolnišnične skupine v Turčiji. V tej skupini je združenih 19 zdravstvenih centrov s preko 9000 zaposlenimi.

Za članstvo je temeljna zahteva najvišji standard, ki ga potrjuje certifikacija Mednarodne komisije za skupno akreditacijo in dokazila o mednarodnih certifikatih. Zaradi mednarodnih povezav je izvajanje presaditev las na najvišji medicinski ravni mogoče. Pacienti ne le koristijo izkušnje izkušenih zdravnikov, temveč tudi uporabo najnaprednejših metod za lajšanje bolečin in presaditev las.

Osebje v Cosmedica Clinic govori tekoče nemško, angleško in turško. Skrb za mednarodne paciente predstavlja za njih nobeno težavo.

Zakaj izbrati
našo kliniko?

Zdravniki in ekipa imajo petnajst let izkušenj pri izvajanju tehnike FUE pri presaditvi las. Med celotnim postopkom je skrb za želje in dobro počutje strank na prvem mestu.

Že med predhodnim posvetovanjem, ki ga vodijo zdravniki, se podrobno razpravlja o vseh možnostih in ciljih, ki jih stranke želijo doseči s presaditvijo las.

Meritve lasišča in preostalih darovalnih las se izvajajo z najmodernejšo metodo Tricoscan. Na ta način se natančno izračuna število presajenih graftov. Med postopkom in po njem je vedno osredotočenost celotne ekipe na stranko in njene zahteve.

Prednosti naše klinike

Ko se odločite za izvedbo presaditve las v kliniki Cosmedica v Istanbulu, boste deležni celovite strokovne oskrbe. Paket za zdravljenje ne vključuje samo bivanja v kliniki med posegom. Z vključenim paketom za zdravljenje lahko rezervirate letalski prevoz in namestitev v odličnem 5-zvezdičnem hotelu. Izkušeno osebje klinike bo organiziralo tudi prevoz med hotelom in kliniko.

Temeljito predhodno posvetovanje in pojasnilo o potrebni negi po posegu bosta izvedena s strani izkušenih zdravnikov. Poleg tega boste za nego po posegu prejeli poseben šampon za lase, biotin, vitaminske komplekse in finasterid, selektivni inhibitor steroida 5 alfa reduktaze. S tem celovitim paketom boste dosegli najvišje možne estetske rezultate.

Vaša osebna prednost: Presaditev las po zlatem standardu pri dr. Acarju.

Tudi pigmentacija las je lahko razlog za kratko potovanje v Turčijo. Visoko usposobljen zdravnik, na katerega se lahko zanesete, je dr. Levent Acar. Izkušeni vodja in ustanovitelj klinike Cosmedica v Istanbulu ponuja estetski poseg kot ugoden all-inclusive paket. Bivanje v 5-zvezdičnem hotelu, vključno s VIP-prevozom, terapija proti izpadanju las, zdravila in negovalni izdelki poskrbijo za udobno izkušnjo.

All-inclusive paket

v najbolj znani kliniki za presaditev las na svetu.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici