NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Presaditev obrvi

Napredna orodja in najnovejše tehnologije na področju presaditve las na kliniki svetovno priznanega kirurga Dr. Leventa Acarja.

V skladu z najnovejšimi trendi in strokovnim znanjem, vam predstavljamo tudi inovativne možnosti za presaditev obrvi, ki omogočajo naraven videz in trajne rezultate.

Obrvi pomagajo zaščititi trepalnice pred prahom in umazanijo. Prav tako predstavljajo pomemben del komunikacije. Odražajo čustva in signalizirajo drugim ljudem vaše misli in občutke. Ko nekdo prvič pogleda vaš obraz, takoj opazi vaše obrvi. Poudarijo vaše oči in dodajo končni dotik vašim obraznim potezam. Lepo oblikovane lokacije obrvi dajejo vtis prijaznega in odprtega obraza.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za brezplačen posvet

Vas zanima presaditev las v Istanbulu ali imate odprta vprašanja o trenutnem stanju las? Za vas bomo pripravili analizo las!
Kontaktirajte nas zdaj za brezplačno individualno posvetovanje in razjasnili vam bomo vaša odprta vprašanja.

Kdaj je potebna presaditev las?

Rast vaših obrvi se lahko zaradi različnih razlogov ustavi. Pogosto pipanje lahko trajno poškoduje korenine dlačic obrvi. Neprijetne luknje v loku obrvi lahko postanejo vidne ali pa se pojavijo plešasti predeli. Ponavljajoče nanašanje trajnega ličila lahko povzroči neestetske brazgotine. Tam, kjer je koža brazgotinska, dlačice ne zrastejo nazaj. Gostota rasti dlačic se lahko poslabša zaradi poškodb. Alternativno je lahko vaša šibka rast obrvi genetska težava. Okužbe kože ali kemoterapija lahko prav tako privedejo do izgube obrvi. Če vaše obrvi ne rastejo dovolj in to negativno vpliva na vaše samozavesti, resno razmislite o presaditvi obrvi.

Stroški presaditve obrvi

Presaditev obrvi je kompleksen postopek, ki zahteva veliko časa. Ker se poseg izvaja neposredno okoli očesa, bi se morali za operacijo zanašati le na izkušenega kirurga. Stroški operacije, ki jih zdravstveno zavarovanje ne krije, so v primerjavi z drugimi evropskimi državami v Turčiji precej nižji. To je posledica nižjih stroškov osebja, stroškov električne energije in vode ter nižjih davkov. Kljub temu v kliniki dr. Acarja vzdržujemo enake visoke medicinske standarde kot v zahodnoevropskih klinikah. Higiena in osebna nega sta osrednja pri tem, kar počnemo. Vašo naložbo v svoj videz boste popolnoma smatrali za vredno, ko si boste ogledali svoje naravno lepe obrvi v ogledalu.

Kdo bi imel koristi
od presaditve obrvi?

Če so oči okno v dušo, so obrvi okvir.

Obrvi so eno najizrazitejših delov obraza. Obstaja veliko kozmetičnih izdelkov ali zdravil, ki se uporabljajo za zaustavitev izgube obrvi. Vendar pa večina od njih v resnici ne deluje. Presaditev obrvi se pogosto izbere tudi pri pacientih, ki so utrpeli nesreče, travme, opekline ali dermatološke težave.

Kako poteka presaditev obrvi?

Kot pri presaditvi las se korenine pobirajo eno za drugo iz darovalnega mesta na zadnji strani glave in prenašajo na želeno regijo. Postopek traja približno tri ure, pacient pa se lahko stušira dva dni pozneje. Presajene obrvi se lahko v prvih dveh letih hitreje razvijajo, nato pa se prilagodijo naravnemu tempu rasti obrvi. S premišljeno načrtovanimi operacijami je mogoče doseči odlične rezultate.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici