TEHNIKA PRESADITVE LAS

Safir FUE

Upanje po izgubi las: prizadeta območja las niso nepreklicno izgubljena. Presaditev las lahko povrne želeno polno lasišče.

Kako se Safir FUE tehnika razlikuje od FUE tehnike?

Danes, čeprav je tehnika presaditve las že dolgo enaka, se kirurška oprema in sistemi hitro razvijajo. Operacije minimalno invazivne presaditve las so zmanjšale proces celjenja na minimum, kar omogoča uporaba sodobne opreme.

V Kliniki Cosmedica uporabljamo samo najnovejšo in najboljšo opremo za naše operacije presaditve las. Poleg lastnih raziskav in razvoja natančno spremljamo najnovejše inovacije v medicini in zdravljenju izpadanja las. Med temi razvoji je uporaba sapphire kirurških instrumentov. Mnogi naši pacienti so slišali za to in nas sprašujejo, kaj ta sapphire oprema je.

Prvič, sama po sebi ni postopka presaditve las, imenovanega Sapphire. Gre za inovativno kirurško orodje, ki izboljša metodo FUE. Tudi tehnika mikro safirne DHI je poimenovala po teh orodjih sapphire. Razviti so bili za odpiranje manjših mikrokanalov na območjih, kjer se odvzemajo lasni folikli iz darovalnega območja.

Odpiranje kanalov neposredno vpliva na končne rezultate operacij presaditve las. V tej fazi uporabljamo sapphire pero, ki naredi izjemno oster in gladek rez. Konica je izdelana iz safirja, namesto standardnega kovanega jeklenega rezila.

Kakšne so razlike in prednosti med koničastim rezilom iz safirja in kovanim rezilom iz jekla?

Kot lahko vidite na spodnji sliki, so rezi, narejeni s konico iz safirja, veliko bolj mikro ravni. Na ta način je proces celjenja krajši, zaradi česar je odstotek nastanka krast veliko manjši. Z zaupanjem trdimo, da metoda safirja znatno poveča udobje pacienta med obdobjem okrevanja po presaditvi las.

Hkrati pa bo zaradi gladke površine in izjemne ostrine ob odpiranju kanalov bistveno manj vibracij. To bo povečalo vaše udobje med okrevanjem, saj zmanjšuje travmatičnost odpiranja kanalov.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici