TEHNIKA PRESADITVE LAS

Mikro safir DHI

Mikro safirna presaditev las DHI je vodilna tehnika presaditve las na svetu. Klinika Cosmedica in dr. Levent Acar sta vodilna izvajalca te tehnike v Turčiji.

99% USPEŠNOST PRESADITVE VSADKOV

PREDNOSTI MIKRO SAFIR PRESADITVE

Izjemno natančni rezi

S safirno mikro lopatico so rezi veliko bolj fino in natančno izvedeni.

360° zaščita

Implantacija safirne DHI zagotavlja popolno zaščito za presajene lasne vsadke med presaditvijo.

Pospešen proces celjenja

Manjši rezi se hitreje zacelijo, manj boleče so in imajo manjše tveganje za okužbo.

Naravna in boljša gostota

99% uspešnost presajenih lasnih vsadkov pomeni gostejše lase in povsem naraven videz lasišča.

Faze presaditve las

1. Izločanje lasnih vsadkov s tehnologijo FUE

Podobno kot pri tradicionalni tehniki FUE presaditve las s safirjem, se lasni vsadki izločijo iz darovalnega območja enega za drugim z uporabo naprednih mikromotorjev. Uporabljajo se različne vrste punch igel za različne tipe las, kot so evropski, azijski in afriško-ameriški.

2. Safirni mikro rez

Safirna mikro lopatica odpira kanale za lase. Rezi so natančnejši in bolj precizni kot pri tradicionalnih jeklenih orodjih. Tveganje za poškodbe tkiva in travme je zmanjšano, proces celjenja pa je hitrejši.

3. DHI sistem za implantacijo

Vsadki se presadijo na prejemno območje. Napredni DHI implantacijski peresnik zagotavlja popolno zaščito za občutljive lasne vsadke med presaditvijo.

Najboljša tehnika na svetu

Dr. Acar v kliniki Cosmedica je razvil mikro safirno DHI kot najnaprednejšo in najuspešnejšo metodo presaditve las v Turčiji in svetu danes. Zahvaljujoč uporabi implantacijskega peresnika choi ponuja tehnika neposredne implantacije las DHI najboljšo stopnjo preživetja lasnih vsadkov v primerjavi s klasično metodo FUE.

Poleg tega omogoča tehnika mikro safirne DHI presaditve las najmanjše reze na lasišču v primerjavi z drugimi tehnikami obnavljanja las. Zaradi tega so poškodbe lasišča zmanjšane, kar pospešuje celjenje in zmanjšuje stranske učinke, kot so okužba ali bolečina.

Natančnost operacije omogoča najgostejšo rast las med vsemi obstoječimi metodami zdravljenja izpadanja las. Safirna tehnologija rezanja omogoča večje število vsadkov na kvadratni centimeter v primerjavi z drugimi vrstami tehnik FUE ali standardno tehniko DHI. V kombinaciji s peresnikom choi je postopek presaditve las prava mala malica.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici