TUDI ŽENSKAM POMAGAMO

PRESADITEV
LAS ZA ŽENSKE

Presaditve las za ženske postajajo vedno bolj priljubljene v kozmetični industriji in medicinskem svetu po vsem svetu. 

Ženski lasje močno prispevajo k njenemu videzu in samopodobi. Zato lahko izpadanje las sproži pomanjkanje samozavesti.

Kaj povzroča izpadanje las pri ženskah?

Obstaja več vrst izpadanja las, vendar je večino časa vzrok za to androgenetska alopecija. Čeprav se običajno smatra za moško stanje , je pri ženskah tudi pogosto. Poleg tega vzroka lahko izpadanje las pri ženskah nastane zaradi alopecije zaradi vlečenja ali zaradi zdravstvenih in kožnih stanj, izbir življenjskega sloga ter travmatičnih dogodkov.

Izpadanje las pri ženskah

Izpadanje las pri ženskah povzroča redčenje las, kar je simptom, ki se precej razlikuje od klasičnega napredovanja izpadanja las, kot se kaže pri moških. Čeprav so nekateri primeri izpadanja las pri ženskah začasni in bi izzveneli brez zdravljenja, trajnejša stanja zahtevajo zdravljenje z operacijo presaditve las. Turčija je priljubljena destinacija za ženske, ki želijo opraviti presaditev las. Z izkušenimi kirurškimi centri, kot je klinika Cosmedica, in izjemno hitro stopnjo okrevanja med pacienti, ni presenetljivo opaziti trenda presaditev las v Turčiji.

Tehnike operacij

Na splošno so postopki presaditve las inovativna operacija za obnovo las, pri kateri se osredotočajo na izločanje in presaditev lasnih foliklov, da dosežejo trajno rast las. Ženske, ki se soočajo z izpadanjem las, lahko izberejo med tehnikama presaditve las FUE ali DHI. Možna je tudi uporaba tehnike FUT, vendar ta metoda ni uporabljena v kliniki Cosmedica.

Ekstrakcija folikularnih enot (FUE)

Tehnika ekstrakcije folikularnih enot (FUE) popolnoma ustreza veliki večini pacientov s težavami izpadanja las. Vendar pa vključuje popolno obrijanje prizadetih območij.

Posamezni lasni vsadki se najprej izvlečejo iz primernih darovalnih mest na glavi. Kirurgi nato odprejo mikrokanale in vsadijo presadke na prejemno območje.

Čeprav se ženske morda obotavljajo zaradi obritja, je presaditev las FUE zelo priljubljena zaradi hitre stopnje okrevanja in zmanjšane brazgotinjenosti, kar pomeni, da se lahko hitro vrnete na delo.

Neposredna implantacija las (DHI)

Tehnika neposredne implantacije las (DHI) ne zahteva popolnega britja. Poleg tega vključuje sodobne metode, zaradi česar je bolj primerna za ženske danes. DHI deluje z uporabo implantacijskih pisal za presajanje presadkov v odprte kanale las v enem samem koraku. V primerjavi z večino drugih postopkov presaditve las ima DHI hitrejši čas okrevanja, vendar operacija traja dlje. V kliniki Cosmedica priporočamo DHI zaradi natančnosti, ki jo ta minimalno invazivna tehnika ponuja ženskim pacientkam. Poleg tega je darovalno območje običajno postavljeno na zadnji strani glave, kar postopek po operaciji naredi manj opazen. Klinika Cosmedica ponuja tudi vrhunske storitve presaditve DHI Sapphire z lokalno anestezijo, da se prepreči boleča operacija.

Zakaj izbrati
našo kliniko?

Vaši lasje si zaslužijo najboljšo možno obravnavo. In tudi ko prejmete presajene lase, bi se morali zliti z vašimi preostalimi lasmi, ne izgledati kot samostojen projekt. Neverjetni rezultati, ki zagotavljajo, da vaši lasje naravno rastejo bolj gosti, so tisto, kar obljubljamo v Cosmedici. Cosmedica je vodilni center za presaditev las v Turčiji, ki se ponaša s sprejemanjem sodobnih tehnologij pri presaditvi las in zadovoljstvom strank. Če razmišljate o presaditvi las za ženske, tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali izbrati Cosmedico.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici