NARAVNO IZGLEDAJOČI

Presadki las

Presaditev las naj bi vedno dosegla naravno izgledajoče rezultate.

Najpomembnejši dejavniki pri doseganju tega cilja so linija las ter natančno nameščeni presajeni lasni grafti.

Kako lahko presaditev las doseže naraven videz?

Prva faza je zbiranje informacij o pacientu s strani kirurga za lase. To lahko vključuje stare fotografije, pričeske, smer rasti las, smer česanja itd. Vse te informacije so koristne za ustvarjanje popolne naravno izgledajoče pričeske.

Pacienti zahtevajo naraven videz po presaditvi las. Postopek odpiranja kanalov je eden od ključnih korakov za doseganje naravnega videza. Gostota, razporeditev, kot in smer kanalov bodo vplivali na prihodnjo rast las. Vsi morajo biti prilagojeni mikroskopski natančnosti.

Kot in smer kanalov naj se ujemata z naravnim kotom rasti las. Drugi dejavnik je rezilo, ki se uporablja pri odpiranju kanalov. Zdravnik si prizadeva zmanjšati rezanje, da zmanjša travmo na lasišču. Hkrati mora operacija z uporabo najboljših orodij za sajenje lasnih graftov pacientu čim bolj zmanjšati bolečino. Za to delo je najboljše orodje implantacijska pisala.

Izkušen kirurg bo prilagodil linijo las za vsakega pacienta. Drug vidik je postavitev mehkih posameznih dlačic na sprednjo linijo las, nato pa več dlačic za povečanje gostote. Ideja je posnemati naravni vzorec rasti las.

Klinika za presaditev las Cosmedica uporablja posebne vrste kirurških mikrorezil za različne dlake in tipe kože. Vsako od teh rezil ima različne širine, debeline in dolžine. Smer in kot zarez določata naraven in gost videz.

Oblika (dleta, puščica) in material (jeklo, safir, diamant, keramika) mikrorezil se bosta izbrala glede na specifične potrebe pacienta med svetovanjem. Dolžina in debelina lasnih dlačic sta ključni. Izkušnje in mikro meritve bodo določile najboljšo metodo zareza (stranski, sagitalni ali mešani) ter gostoto zarez.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici