NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Presaditev brade

Presaditev brade v Turčiji. Z Dr. Leventom Acarjem do goste in naravne brade v najkrajšem času!

Klinika Cosmedica vam nudi strokovno presaditev brade za dosego želene polnosti in naravnega izgleda.

Nošenje brade velja za možato in je seveda ponovno v modi. Dlake brade obkrožajo obraz in dajejo moškemu izrazit, krepak videz. Če dlake rastejo le poredko, se lahko poslabša dobro počutje. Gosto rastočo brado tako ženske kot moški obravnavajo kot znak moškosti.

Kdaj se lahko opravi presaditev brade?

Nepravilna rast brade je lahko posledica pomanjkanja hormonov ali genetske predispozicije. Če so vzroki genetski, se redka brada pojavi že pri 20 letih. Tudi brazgotine zaradi poškodb lahko močno motijo vizualni vtis goste brade. Da bi popravili redčenje ali plešasta mesta v rasti brade, lahko v Istanbulu opravite presaditev las.

Zakaj presaditev brade
v Turčiji - Istanbulu?

Cosmedica Hair Transplant & Plastic Surgery je ena vodilnih klinik za presaditev las v Evropi. Dr. Acar na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj ponuja individualno prilagojene posege, ki pogosto presežejo želeni cilj. Z mednarodnim naprednim usposabljanjem vedno uporablja najsodobnejše in najnežnejše metode. Pričakovanja strank so izpolnjena z največjo strokovnostjo na najvišji ravni.

Ker vitaminski pripravki, losjoni ali druge aktivne snovi ne morejo resnično vplivati na rast dlak na bradi, je strokovno izvedena estetska presaditev brade najhitrejša in najlažja metoda za ponovno doseganje goste in enakomerne rasti brade.

Katere tehnike presaditve las so na voljo?

Na kliniki Cosmedica uporabljamo le najsodobnejše, varne in učinkovite tehnike presaditve las. To pomeni, da v naši nagrajeni kliniki ne uporabljamo zastarelih tehnik, kot je presaditev folikularnih enot FUT, imenovana tudi “operacija s trakovi”, pri kateri se z donorskega območja odvzame trak kože, iz katerega se odvzamejo lasni mešički. Razlog za to je več razlogov, eden od njih pa je, da pri tem ostane vidna linearna brazgotina na zadnjem delu glave. Namesto tega se osredotočamo na novejše tehnike ekstrakcije folikularnih enot FUE in neposredne implantacije las DHI, zlasti na izboljšani metodi FUE Sapphire in Micro Sapphire DHI.

Kaj se zgodi po posegu?

Po posegu se izogibajte močni sončni svetlobi. Če se izpostavljate soncu, morate na presajenih območjih nekaj mesecev uporabljati kremo z visokim faktorjem za zaščito pred soncem (najbolje brez parfumov, z zaščitnim faktorjem 50). Ni resnih nevarnosti za operacijo. V zgodnjem obdobju okrevanja lahko pride do blagih stranskih učinkov, kot so rahlo otekanje, vnetje in občutljivost. Vendar bodo ti stranski učinki hitro minili. Prve nove dlačice brade se lahko pojavijo že po dveh mesecih po posegu, čeprav je seveda nekoliko drugače za vsakega pacienta. Po 12 mesecih naj bi bila rast brade močna. V tem trenutku bi morali biti sposobni oblikovati brado po svojih željah. Cilj presaditve brade v Turčiji pri dr. Acarju je doseči gosto in enakomerno rast brade, ki bo trajala vse življenje. Prijavite se danes za brezplačno svetovanje pri dr. Acarju. Analiziral bo slike vaše rasti brade in svetoval, kako naprej.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za brezplačen posvet

Vas zanima presaditev las v Istanbulu ali imate odprta vprašanja o trenutnem stanju las? Za vas bomo pripravili analizo las!
Kontaktirajte nas zdaj za brezplačno individualno posvetovanje in razjasnili vam bomo vaša odprta vprašanja.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici