PO CELEM SVETU

Seminarji

Dr. Levent Acar je pridobil številne certifikate ter sodeloval na številnih seminarjih in izobraževalnih programih s področja medicine, kozmetike, obnove in presaditve las v Turčiji, Nemčiji in drugih državah.

25. ISHRS 2017

Svetovni kongres v Pragi

Mednarodno združenje za kirurško presajanje las (ISHRS) je globalno neprofitno medicinsko združenje in vodilna nepristranska avtoriteta na področju medicinskega in kirurškega presajanja las s več kot 1200 člani v 70 državah po svetu.

PRESADITEV LAS FUE

Seminarji v Španiji

Dr. Acar je sodeloval na seminarjih v Španiji (Barcelona, Madrid, Valencia), kjer je predstavil nove tehnike presaditve las, ki se uporabljajo v Istanbulu, Turčija. Obiskal je številne španske paciente, da bi videl rezultate.

Dr. Acar je svetovno priznan in prejema številne nagrade na teh seminarjih.

Poleg tega je zagotavljal brezplačne svetovalne obiske za nove paciente na kraju samem.

PRESADITEV LAS FUE

Seminarji v Londonu

Dr. Acar se je udeležil seminarja v Londonu, kjer je predstavil nove tehnike presaditve las, ki se uporabljajo v Istanbulu, Turčija. Prav tako je obiskal številne angleške paciente, da bi videl njihove rezultate.

Zakaj se udeležiti naših seminarjev?

Razširite svoje znanje o presaditvi las: Če razmišljate o presaditvi las, je naš seminar popolna priložnost, da se poglobite v svet tehnologij in postopkov, ki jih ponuja presaditev las. Izvedeli boste vse, kar morate vedeti, da boste sprejeli informirano odločitev glede svojih las.
Svetovanje s strani strokovnjakov: Naši seminarji so gostili izkušene strokovnjake na področju presaditve las. Imeli boste priložnost postavljati vprašanja in pridobiti odgovore, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah ter medicinskem znanju.
Ogled pravih rezultatov: V okviru seminarja boste imeli priložnost videti rezultate presaditev las. Neposredno se boste srečali s pacienti, ki so že prestali postopek, in videli, kako je presaditev las lahko izboljšala njihovo samozavest.
Individualno svetovanje: Na voljo bo tudi individualno svetovanje, kjer bomo analizirali vašo situacijo in vam predstavili možnosti, ki so vam na voljo. Tako boste lahko bolje razumeli, kako bi lahko presaditev las ustrezala vašim potrebam.
Povezovanje z drugimi: Naši seminarji privabljajo ljudi, ki so v enaki situaciji kot vi. To vam daje priložnost, da se povežete s posamezniki, ki razmišljajo o podobnih rešitvah, in izmenjate izkušnje ter nasvete.

PRESADITEV LAS FUE

Seminarji v Neaplju

Dr. Acar je v Neaplju organiziral seminar, na katerem je razložil svoje nove tehnike presaditve las. Obiskal je številne italijanske paciente, da bi si ogledal njihove rezultate pred in po presaditvi las.

Novim pacientom je omogočil tudi brezplačno svetovanje na kraju samem.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici