TUDI ONI SPADAJO MED NAŠE STRANKE

Zvezdniki

Komik in sodnik oddaje Got Talent Louis Walsh, sodnik oddaje Dancing on Ice Jason Gardiner, Elton John, Jamie Foxx, Mel Gibson in David Beckham – vsi so imeli presadke las.

Ste vedeli, da je celo znani podjetnik Elon Musk izgubljal lase in je šel skozi enak postopek?

Rezultati?

Vsi so bili zadovoljni s rezultati, sprememba je bila očitna kot dan in noč. Po podatkih MedlinePlus se lahko androgena alopecija začne tanjšati že v najstniških letih in zgodnjih dvajsetih. Več kot 80% moških izgubi lase, skoraj polovica žensk pa doživi enako težavo v svojem življenju (NYU Lagone). To pomeni na stotine milijonov ljudi po vsem svetu, ki se spopadajo z izpadanjem las. Vse več znanih osebnosti posega po kirurškem zdravljenju izpadanja las, da bi ohranili svoje bujne in svilnate kodre.

Ampak ali kirurški poseg za presajanje las resnično deluje? Kdo je prestal zvezdniški presadek las? Je lasišče polno las dosegljivotudi vam? Ta članek vam bo v pomoč pri razumevanju, katere slavne osebnosti so se poslužile posega presaditve las in ali bi lahko ta poseg ustrezal tudi vam.

Kateri zvezdniki so opravili presaditev las?

Prestajanje kirurškega posega za presajanje las so se poslužili tako moški kot ženske zvezdnice.
Prepričani smo, da niste vedeli, da so vsi ti znani posamezniki prestali ta postopek!

Moški zvezdniki, ki so opravili presaditev las:

John Travolta
Superzvezda filma Pulp Fiction

Elon Musk
Podjetnik podjetij Tesla & SpaceX

David Beckham
Angleška nogometna superzvezda

Wayne Rooney
Bivši angleški nogometni igralec

Gordon Ramsay
Britanski slavni kuhar

Ben Affleck
Ameriški igralec in filmski ustvarjalec

Chris Hemsworth
Avstralski igralec

Ženske zvezdnice, ki so opravile presaditev las:

Naomi Campbell
Britanski supermodel

Tyra Banks
Ameriška televizijska osebnost

Keira Knightley
Angleška igralka

Kristin Davis
Zvezda serije Seks v mestu 

Fergie Duhamel
Pevka skupine Black Eyed Peas

Oprah Winfrey
Ameriška voditeljica pogovorne oddaje

Jennifer Aniston
Ameriška igralka

Kateri zvezdniki so šli k nam na presaditev las?

Od modelov, igralcev do pravih nogometnih legend – mnogi zvezdniki so prišli v kliniko Cosmedica za svoje potrebe po presaditvi las. Tu je seznam nekaterih naših zelo zadovoljnih strank:

Calum Best

Medijska zvezda in sin Georgea Besta, igralca Manchester Uniteda

Liam McAleese

Fitnes model in influencer

Robert Kazinsky

Angleški igralec in model

Denis Toplak

Zmagovalec šova Kmetija in influencer

Kako učinkovita je presaditev las?

Včasih imenovane operacije presaditve las, postopki presaditve las ali operacije obnove las – presaditve las so pogosto uspešne. Stopnja uspešnosti je višja kot pri naravnih rešitvah in izdelkih za obnovo las, ki so na voljo brez recepta.

Kljub temu je pomembno, da dobimo prave informacije. S popolno preglednostjo, kirurška obnova las ni zagotovljena rešitev. Kot splošno pravilo velja, da od 10 do 80 odstotkov presajenih las še naprej raste. To velja tako za običajne kot za zvezdniške presadke las. Vsi presajeni lasje zagotovo rastejo, vendar je učinkovitost odvisna od genetike posameznika in drugih dejavnikov. Faktorji uspeha presaditve las vključujejo:

Izvirni vzrok izpadanja las – Kirurška obnova las se večinoma izvaja z vašimi obstoječimi lasmi. Če ste izgubili lase na glavi in telesu zaradi poškodb, kemoterapije, zdravil in drugih dejavnikov, morda kirurška obnova las ni primerna za vas. Tisti, ki se naravno redčijo ali plešijo, so najboljši kandidati za kirurško obnovo las.

Stanje lasnih mešičkov – Tisti z neaktivnimi lasnimi mešički (vrečkami, ki vsebujejo lase, vendar ne rastejo več) bodo verjetno imeli manj uspešnih presaditev las.

Kakovost pooperativne nege las – Pomembno je, da sledite navodilom svojega kirurga za nego po posegu. Traja od 8 do 14 dni pravilne nege, da se lasni presadki utrdijo in začne postopek celjenja. Večina bolnikov po presaditvi las bo opazila opazne rezultate med šestim in devetim mesecem po posegu. Rezultati se popolnoma razvijejo v dvanajstih mesecih.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za brezplačen posvet

Vas zanima presaditev las v Istanbulu ali imate odprta vprašanja o trenutnem stanju las? Za vas bomo pripravili analizo las!
Kontaktirajte nas zdaj za brezplačno individualno posvetovanje in razjasnili vam bomo vaša odprta vprašanja.

Kako se dosežejo naravni rezultati presaditve las?

Za idealnega kandidata za presaditev las bi morali rezultati trajati vse življenje. Ni več potrebe, da bi se ukvarjali s svojimi negotovostmi glede las! To je zato, ker zdravi lasni mešički nadomestijo neaktivne v predelih redčenja ali plešavosti. Če se ohranjajo zdravi in se izogibajo poškodbam, bodo ti novi lasni mešički trajali leta.

Možno je, da se bodo vaši lasje začeli ponovno redčiti (v skladu s procesom naravnega staranja lasnih mešičkov), vendar bodo še naprej proizvajali vsaj nekaj las vse življenje. Ko se lasje pacientov začnejo ponovno redčiti, se lahko tisti, ki dosegajo dobre rezultate, odločijo za dodatne postopke, da bi zapolnili redčene predele las.

Zakaj izbrati Cosmedica kliniko v Turčiji?

Naša nova, sodobna klinika v Istanbulu je dostopna in zasnovana z vami v mislih. Oprema in postopki so inovativni in namenjeni temu, da bi vaši rezultati presaditve las pred in po posegu bili izjemni.

Tisto, kar nas ločuje, so stične točke v Veliki Britaniji/ZDA in 24/7 podpora v angleščini, ki ponuja pred- in pooperativno oskrbo, skupaj z izdelki za nego, ki služijo zmanjševanju vseh vaših potreb po izpadanju las.

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Želite naročiti HairPower izdelke?

Odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zahtevajte brezplačno analizo las v Cosmedici